Årets aksjon går til barnekreftforeningen

For pengene fra TV-aksjonen ønsker Barnekreftforeningen å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo. Her skal foreldre og søsken lett kunne bevege seg mellom sykehuset og familiehuset slik at de kan leve et tilnærmet normalt hverdagsliv.I familiehusene vil det også være rom for besøk av besteforeldre, tanter og onkler, venner og andre mennesker som er tett på og har betydning i familiens liv.Les mer her: Årets TV-aksjon 2024 | NRK TV-aksjonen 2024 (tvaksjonen.no)

Utsira leverer – Ny rekord, best i fylket og 4. plass i Norge

Det ble samlet inn hele kr 145.299,- fra Utsira og det tilsvarer:

Kr 675,81 pr. innbygger i kommunen.
Dette er kr 609,29 over landsgjennomsnittet på kr 66,52.

Se alle resultater fra Utsira i giverstafett.no

50 år med TV-aksjonen

I år var det 50 år siden daværende konprinsesse Sonja markerte åpning av TV-aksjonen Flyktning 1974 på Utsira.

Litt spesielt for Utsira som fikk flere innslag i årets sending fra Grieghallen i Bergen. Her kan du se hele sendingen med innslag fra årets TV-innsamlingsaksjon på Utsira.
Årets innsamlingskomite samlet oss i Bedehuset etter bøssebæringsrunden, for auksjon og flotte innslag. Ekstra sterkt med Trude som mor til Runar og deres møte med barekreft og familiehus. Samt Lodvar som fortalte om kronprinsessen sin tur ut til Utsira i 1974. TV-aksjonen gjøre en forskjell! Her kan du lese mer om 50 år med TV-aksjonen.
Takk til årets TV-innsamlingsaksjon på Utsira, Skole og barnehage, næringsliv og alle innbyggere som har tatt godt i mot våre bøssebærere.
Ekstra imponerende med Utsira skole og Utsira barnehage som klare å samle inn nesten 40.000,- under deres torsdagslunsj.
Elevene hadde god fantasi på hvordan de skulle samle inn penger til årets aksjon.

Vel blåst!

Selvbetjening